Craiova: Incendiu la sediul Romtelecom

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Incendiu la sediul Romtelecom
Craiova: Incendiu la sediul Romtelecom

Flăcările au cuprins în această după-amiază depozitul Romtelecom, de pe strada Râului. O maşină a luat foc şi mai multe grămezi de materiale au fost distruse. Pagubele estimate se ridică la zece mii de lei.

Paznicul Marin Enache a anunţat pompierii în jurul orei 15.47 că flăcările au mistuit materialele care se aflau în curtea sediului Romtelecom. Două autospeciale ale Detaşamentului 1 Pompieri s-au deplasat imediat la locul unde era cât pe ce să se producă un dezastru. O jumătate de oră le-a luat pompierilor să stingă incendiul care a mistuit o Dacie, tamburii şi paleţii care erau însişaţi în curte.

Cred că incendiul a fost declanşat de o ţigară

Pompierii verifică la acest moment cauzele producerii incendiului, însă bănuiesc faptul că un trecător sau chiar angajaţi de la ROMTELECOM ar fi fumat în apropiere şi nu ar fi stins bine mucul de la ţigară. Persoanele care în această după-amiază erau în în zona depozitului întăresc ipotezele pompierilor pentru că, susţin oamenii, iarba uscată s-ar fi aprins de la chiştoc şi flamurile s-ar fi extins foarte repede. "Nu sunt victime, aşa încât nu a fost solicitat Serviciul de Ambulanţă", a declarat cpt. Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Nu găseau apă să stingă focul

Pentru că bazinul de apă al Primăriei, situat în apropierea sediului, nu funcţiona, pompierii au fost nevoiţi să apeleze la un patron care deţine astfel de rezervoare, ca să îi ajute. "Le-am dat eu apă, că doar nu era să privesc cum arde totul iar eu stau cu resursele în ogradă! Mai dăm şi noi o mână de ajutor, ca tot omul", a spus Emil Bazgu (70 de ani), patronul unei benzinării care are şi rezervoare cu apă.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite