Craiova: Inaugurarea mall-ului de pe Caracal, în stand-by prelungit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania portugheză Sonae Sierra, dezvoltatorul care se ocupă de ridicarea mall-ului de pe strada Caracal din Bănie a anunţat că a amânat pe termen nedefinit inaugurarea centrului comercial.

Motivul principal al deciziei este lipsa de fonduri, Sonae Sierra fiind nevoită să înceteze lucrul pe şantierul din Bănie şi să nu toarne nici măcar fundaţia la celălalt proiect de mare anvergură din ţară, la Ploieşti. Deşi susţine că este hotărâtă să continue proiectul, data de inaugurare a centrului comercial din Bănie, stabilită iniţial pentru 23 februarie în acest an, a fost amânată fără a se preciza un termen în care lucrările ar putea fi reluate.

„Nu putem anunţa o dată de inaugurare precisă pentru că este dificil să anticipăm care va fi evoluţia pieţei în următoarele luni şi chiar în următoarele zile. Oricum, lucrăm zilnic pentru a găsi soluţii financiare pentrun a reîncepe lucrul cât mai repede”, ne-au spus reprezentanţii companiei. Potrivit acestora, spaţiile din viitorul mall sunt în acest moment închiriate în proporţie de 50%, însă deocamdată alţi potenţiali chiriaşi sunt reticenţi să încheie noi contracte.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite