Craiova: Handbaliştii vor juca barajul de promovare în Liga Naţională (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa masculină de handbal a CS „U“ Craiova s-a calificat în barajul pentru accederea în prima ligă. Sportivii lui Paul Stuparu au remizat la Drobeta Turnu Severin, cu Delignit Mehedinţi, scor 36-36, şi s-au distanţat la patru puncte de HC Arad. Vezi rezumatul jocului de sâmbătă.

Partida de la Severin a fost la discreţia craiovenilor, însă pe final gazdele au egalat. La pauză a fost 24-17 pentru alb-albaştri, scor final fiind 36-36. Într-un alt joc, HC Arad a pierdut la Lugoj, rezultat 28-24. Pentru CS „U“ Craiova au marcat: Pavel şi Mincan (câte şapte goluri), Roaua (şase), Arsene (cinci), Ruseanu (cinci), Cordescu (cinci), Dodon (un gol). Astfel, cu o etapă înainte de finalul campionatului CS „U“ Craiova are două puncte avans faţă de Delignit Mehedinţi, ce a încheiat sezonul, şi patru puncte în faţa lui HC Arad. În condiţiile în care mai sunt puse în joc decât două puncte, iar Delignit va sta în ultima rundă, elevii lui Paul Stuparu s-au calificat în baraj. În perioada 28-31 mai, CS „U“ Craiova va da piept, în Bucureşti, cu SCM RomCri I Braşov, Uztel Ploieşti şi cu CSM Satu Mare.

Popescu a recunoscut că alb-albaştrii s-au relaxat

Despre meciul de la Dr. Tr. Severin, antrenorul secund al CS „U“ Craiova, Cătălin Popescu a declarat: „După o primă repriză dominată clar de noi şi încheiată la pauză cu o diferenţă de şapte goluri, a urmat repriza a doua în care, pe fondul unei relaxări premature, a greşelilor personale şi a unui arbitraj împotriva noastră, echipa severineană a reuşit să egaleze pe finalul partidei. Este important că suntem şi matematic calificaţi la turneul de baraj indiferent de rezultatul din ultima etapă.“

Urmăreşte un rezumat al meciului de la Severin:



Spune-ţi opinia despre performanţa echipei masculine de handbal.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite