Craiova: Gaz Metan CFR, doar un punct cu Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Gaz Metan CFR, doar un punct cu Deva
Craiova: Gaz Metan CFR, doar un punct cu Deva

Gruparea de la Depou a obţinut astăzi doar o remiză în etapa a 3-a a Ligii a II-a. După victoria de la Turda (3-2), „ceferiştii“ craioveni au terminat la egalitate cu Mureşul Deva, scor 2-2.

Gazdele au deschis scorul în minutul 58, prin Trifu, însă Pribac a egalat în minutul 65. Trimis în teren în repriza secundă, Sorin Chivu a punctat pentru 2-1 (’73), dar Pribac a egalat din nou, în minutul opt al prelungirilor.

Antrenorul Jerry Gane a folosit următorul unsprezece: Râmniceanu - Feleagă, Cruşoveanu, Preda, Buleică - Buzărnescu (82 Neacşa), Pătrană, Rioşeanu, D. Rădoi (56 Mitroi) - Trifu, Crăciun (56 Chivu). Celelalte rezultate din Seria a 2-a: CFR Timişoara - UTA 0-5, Fortuna Covaci - Jiul 2-3, Lupeni - Târgu Mureş 0-0, Baia Mare - Turda 1-0, FC Bihor - „U“ Cluj 0-1, Silvana - CSM Vâlcea 3-0, Mioveni - Drobeta 2-0.

Gane, nemulţumit de jucătorii săi

Antrenorul formaţiei Gaz Metan CFR a făcut o analiză a jocului cu Mureşul Deva, criticându-şi elevii. „Am început destul de slab jocul, însăîn repriza secundă ne-am revenit. Am condus de două ori, însă în final am primit un gol la care nu ne aşteptam. Am luat doar un punct, dar trebuie să strângem rândurile pentru că ne aşteaptă un meci greu la Târgu-Mureş“, a declarat Jerry Gane la finalul partidei de astăzi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite