Craiova: Gane se ocupă de pregătire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul secund al lui Nicolo Napoli a fost rechemat la echipă şi se va ocupa de pregătirea alb-albaştrilor pentru meciurile care urmează. Jerry Gane a condus antrenamentul de ieri după-amiază al Universităţii Craiova, primul de după semieşecul cu Gloria Buzău.

Decizia preşedintelui CA al Ştiinţei, Adrian Mititelu, de a suspenda tot staff-ul tehnic al echipei după remiza de vineri cu buzoienii (1-1) a făcut ca gruparea din Bănie să rămână descoperită înainte de ultimele trei partide ale sezonului, capitale pentru îndeplinirea obiectivului. Pe olteni îi aşteaptă duelurile cu Rapid şi Steaua, la Bucureşti, şi FC Vaslui, pe teren propriu, contracandidate la un loc de cupele europene.

Şi pentru că nu este timp de alte experimente, Mititelu s-a orientat rapid. S-a sfătuit îndelung cu Ilie Balaci şi Ovidiu Stângă, ultimul a refuzat să se ocupe de pregătirea alb-albaştrilor şi, astfel, cea mai bună variantă de moment s-a dovedit Jerry Gane. Acesta a fost rechemat la echipă, urmând să se ocupe de pregătirea alb-albaştrilor până la finalul sezonului  

Mâine revine Urbano Lega

Gane a primit imediat întăriri. Fostul preparator fizic al Universităţii Craiova, Urbano Lega, a fost convins să se întoarcă la echipă, după ce, în iarnă, Napoli decisese să renunţe la ajutorul său. Lega va sosi mâine în Bănie şi îi va lua în primire pe Stoica şi compania, având misiunea de a-i aduce la capacitate maximă înaintea derbiurilor din capitală.
Nicolo Napoli se va întoarce în Italia zilele viitoare, urmând să-i ia cu el şi pe doi dintre secunzii săi de care Adrian Mititelu a spus mereu că nu este mulţumit, Luigi Busolin şi Donato Quinto. Massimo Ferraris a rămas în continuare să se ocupe de pregătirea portarilor.

Napoli, palmares pozitiv la Craiova

Nicolo Napoli a redebutat la Ştiinţa pe 19 octombrie 2007, într-un meci pe „Ion Oblemenco“ cu Universitatea Cluj. A fost 1-1, sezon la finalul căruia ardelenii terminau pe ultimul loc şi retrogradau. Aventura tehnicianului italian în Bănie s-a încheiat vineri, tot după un egal acasă, 1-1, şi tot în faţa unei echipe care va retrograda de pe ultimul loc, Gloria Buzău. Napoli a condus Universitatea Craiova în 61 de meciuri, bilanţul său fiind pozitiv: 26 de victorii, 19 egaluri şi 16 înfrângeri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite