Craiova: Explozie de extravaganţă şi culoare la Festivalul de Modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creaţii care mai de care mai extragavante aparţinând designerilor români au tăiat răsuflarea craiovenilor prezenţi la Festivalul de Modă Miss Royal Models. Ploieşteanca Alexandra Dochiţă a câştigat titlul de Miss Royal Models la ediţia din acest an a festivalului organizat de agenţia din Bănie.

Sala Teatrului Liric „Elena Teodorini” din Bănie s-a dovedit neîncăpătoare pentru zecile de craioveni care au venit să vadă în unica seară a Festivalului Miss Royal Models ultimele creaţii ale designerilor anunţaţi de organizatori. Seara a fost deschisă de prezentarea „metalică” semnată de Ştefan Muscă, al cărei cap de afiş a fost ţinut de asistenta anteniştilor Răzvan şi Dani, Daniela Crudu. Cu ochii aţintiţi la formele apetisante ale fotomodelului-vedetă, craiovenii au savurat din plin ţinutele de club nonconformiste şi electrizante ale creatorului român. 

Creaţiile Clarei Rotescu, explozie de culoare pe podium

Seria colecţiilor a continuat cu prezentarea pe teme balcanice semnată de Clara Rotescu, „Party in Balcani”. Catifeaua şi aplicaţiile de paiete de inspiraţie grecească pe materiale vaporoase au făcut senzaţie pe catwalk-ul festivalului de modă. Aceeaşi reacţie a stârnit şi cea de-a doua colecţie a designerului român, „Sunshine in Ibiza”, o explozie de culoare pentru sezonul primăvară-vară.

2Gun Towers, singurii designeri străini din festival

Nu putea lipsi de la festival nici colecţia de costume de baie şi lenjerie intimă semnate BLD by Exclusive. Dedicate unei femei „dulce şi senzuală”, după cum a ţinut să remarce creatoarea Livia Voicescu, colecţia a adus în prim plan feminitatea şi romantismul exprimate în culori pastelate. Ca la fiecare festival, şi de această dată la Craiova au defilat rochiile de mireasă create de designerii craioveni. La această ediţie a venit rândul casei Gioconda Mariage să-şi prezinte colecţia „Eleganţă şi armonie”.

După creaţiile de inspiraţie africană a Daliei Poleac şi colecţia pret-a-porter a Ludmilei Corlăteanu, au urcat pe scenă şi ţinutele puternic accesorizate ale ruşilor de la 2Gun Towers, singurii designeri străini prezenţi în festival.

Titlul Miss Royal Models a mers la Ploieşti

Pentru că festivalul are şi o secţiune de miss, în care sunt alese cele mai frumoase viitoare fotomodele, şi la ediţia din acest an s-au luptat pentru titlul de Miss Royal Agency 14 concurente venite din toate colţurile ţării. După o săptămână de „beauty camp” la Craiova, fetele au dovedit, nu fără emoţii, că au stofă de fotomodel. Craiovenii care au rezistat în sala Teatrului Liric până la capătul celor aproape patru ore de festival au putut să o admire pe ploieşteanca Alexandra Dochiţă, care a câştigat primul loc din concurs şi titlul de Miss Royal Models.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite