Craiova: Echpajele ISU - intervenţii haioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă incidentele serioase, pompierii au avut de furcă cu un căţel şi mai multe bătrâne.  Atmosfera sărbătorilor a binedispus oltenii, în unele cazuri, chiar mai mult decât le-ar fi priit. Un câine care căzuse într-un canal şi mai multe femei blocate în case au stârnit zâmbete, de Paşte, pe chipul cadrelor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Doi fraţi din comuna Unirea au vrut să îşi regleze conturile chiar de Paşte. O adevărată goană prin comună, cu gânduri nu tocmai ortodoxe, a pornit Marian V. (34 de ani) după fratele său, Cristian Ion S. (27 de ani). Asta după ce cel de-al doilea îi aruncase cu o toporişcă în frunte. Fratele mai mare nu s-a lăsat mai prejos şi a alergat mezinul prin întreg satul, însă nu înainte de a pune mâna pe un cuţit cu lama de 14 centimetri şi un ciomag. Şi toate au pornit de la o serie de înjurături aruncate din cauza „bunei-dispoziţii” bahice.
Poliţiştii le-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale ambilor „combatanţi”, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, port ilegal de armă albă. În plus, Cristian Ion S. a fost învinuit şi de vătămare corporală.

Mai multe date despre incidentele de Paşte citiţi în Adevărul de Seară de marţi, din Craiova.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite