Craiova: Ducu Bertzi va cânta la Craiova pentru copiii aflaţi în dificultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiova se va afla timp de şapte zile sub semnul solidarităţii prin artă. Asociaţia I.S. Drăgulescu organizează în perioada 7 - 10 luna aceasta, săptămâna “MAI”, în care seară de seară actori, artişti plastici, muzicieni sau coregrafi se vor implica în strângerea de fonduri pentru burse destinate copiilor nevoiaşi.

Spectacolul “Aplauzele le iau mâine”, în regia lui Cătălin Băicuş, va deschide seria manifestărilor culturale din săptamâna “MAI”, luni, la ora 21.00, în clubul Arcade. În zilele următoare, în café-teatrul Play vor fi jucate piese ca “Un bărbat şi mai multe femei” sau “Flori pentru Algernon”, pusă în scenă de Iulia Colan, declarată “cea mai bună actriţă” la Festivalul internaţional “Gala Star” 2009. Tot în Play, pe 10 mai, vor concerta Ducu Bertzi şi Mihai Neniţă.

Fotografie, printre muzică şi teatru

Filtru între spectacole şi concerte va fi în seara de marţi expoziţia de fotografii vernisată în Play, la ora 21.00, de artiştii Laurenţiu Bărbuică, Mihai Diaconu, Liviu Sipeanu. La o jumătate de oră după alintul ochiului va începe concertul “Magazinul de muzică, tribut formaţiei U2”. Intrarea la toate evenimentele se va face pe bază de donaţie, fiecare spectator având libertatea de a decide ce sumă să dea pentru copiii aflaţi în dificultate. Organizatorii garantează că astfel, fiecare va fi mai bun, mai sănătos, mai fericit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite