Craiova: Două spectacole, în această seară, la Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiovenii pot vedea diseară “Năpasta” de I. L. Caragiale şi “Cânta maică-mea în far”, de Gilles Granouillet, la Teatrul "Marin Sorescu", de la ora 17.00 prima piesă şi 18.30, a doua. Biletele se pot procura de la Agenţia instituţiei.

Spectacolul “Năpasta”, care se joacă de la ora 17.00, în Sala I.D.Sîrbu, poartă semnăturile regizorului Kincses Elemér şi scenografei Lia Dogaru. Pe scenă vor urca actorii Nataşa Raab, Constantin Cicort, Valentin Mihali şi Tudorel Petrescu. Cortina se va lăsa peste dramă după 85 de minute.

Energie vie

De la ora 18.30, în Sala Amza Pellea poate fi vizionată piesa “Cânta maică-mea în far”, în regia lui Alexandru Boureanu, după o traducere de Xenia Karo. Scenografia este realizată de Viorel Penişoară Stegaru, iar coregrafia de Germina Cosma. Din distribuţie fac parte Valer Dellakeza, Eugen Titu, Adrian And one, Anca Dinu, Marian Politic, Iulia Lazăr, Adela Minae şi Raluca Păun.
Pentru “Năpasta”, preţul biletelor variază între 15 şi 20 de lei, iar la piesa “Cânta maică-mea în far” variază de la 12 la 20 de lei. Elevii, studenţii şi pensionarii plătesc 10 lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite