Craiova: Doljenii au făcut rânduri pentru biletele loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, la 19.20, va avea loc Tragerea Specială Loto 6/49, la care se înregistrează un report de peste 38 milioane lei, la această categorie. Dacă va fi câşigat premiul, este al doilea ca valoare din istoria acestui joc, după ce anul trecut suma a fost de 290 000 de euro.

Azi dimineaţă, la 10.30, oamenii aşteptau la cozi de 2-3 metri la una dintre agenţiile loto din Craiova, ca să poată bifa numere. O vânzătoare de profil ne-a informat că a avut peste 300 de clienţi sâmbătă, şi că se aşteaptă ca situaţia să fie aceeaşi astăzi. „În săptămânile obişnuite, aproape 70 de doljeni completau zilnic bilete, la mine, însă acum cifra a crescut de cel puţin trei ori. Se resimte efectul reportului mare. Cei mai fideli jucători sunt tinerii şi pensionarii care nu se descurajează, chiar dacă au pierdut în repetate rânduri. Eu am o vorbă: «Dacă nu joci, nu ai nicio şansă, pe când, dacă te implici, ai cel puţin una»”, a declarat Maria Piroşca, agent loto din Craiova.

Jocurile ne noroc i-au intrat în sânge

Ion Vâlceanu, paznic, în vârstă de 35 de ani, este primul oltean care a trecut astăzi pragul Loteriei din Craiova. La 7.00 deja aştepta în faţa uneia dintre agenţii. Mărturiseşte că a devenit un împătimit al acestor jocuri. În urmă cu cinci ani, şi-a încercat norocul pentru întâia oară.

Aflaţi din Adevărul de Seară de duminică, din Craiova, dacă primul participant la Loto de astăzi s-a ales cu vreun leu de la Loterie, de-a lungul anilor.

Dumneavoastră aţi câştigat vreodată la extragerile Loto 6/49? Dacă da, care este cea mai mare sumă pe care aţi primit-o? Ne puteţi răspunde la aceste întrebări pe adresa de e-mail gabriela.popescu@adevarul.ro. Vă rugăm să ne lăsaţi şi un număr de telefon, în cazul în care vă vom contacta.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite