Craiova: Bornescu spune că Ştiinţa se poate bate la titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Bornescu spune că Ştiinţa se poate bate la titlu
Craiova: Bornescu spune că Ştiinţa se poate bate la titlu

Portarul titular al Universităţii Craiova susţine că echipa are valoarea necesară de a-şi propune, din sezonul viitor, un obiectiv mai îndrăzneţ. Mircea Bornescu este convins că va sărbători miercurea viitoare, alături de suporteri, calificarea în Europa League.


Meciul cu FC Vaslui din ultima etapă este decisiv pentru Ştiinţa în privinţa calificării în cupele europene, dar Bornescu nu-şi face prea multe griji din acest punct de vedere. „Noi sperăm să fie totul bine după ultima etapă, pentru că nu depinde decât de noi. Ne ajunge şi un meci egal cu Vasluiul. Sunt convins că vom sărbători cu suporterii la sfârşit, cu toate că vom întâlni o echipă foarte puternică. Cu siguranţă puteam fi mai sus în clasament, dacă gestionam mai bine turul şi returul acestui campionat şi credeam mai mult în această posibilitate“, a afirmat Mircea Bornescu.

„Este păcat că am ajuns să depindem de ultima etapă, pentru că noi am avut calificarea la îndemână cu câteva runde în urmă, mă refer la meciul cu Buzăul, dar ne place suspansul“, a adăugat portarul titular al Ştiinţei.

„Nu vom trăda acest club“

Bornescu a mai precizat că în sezonul viitor Universitatea „îşi va propune mult mai mult, pentru că echipa are valoarea de a se bate pentru titlu“ şi a ţinut să dezmintă speculaţiile care s-au făcut pe seama partidei cu Steaua. „Ţin să precizez că noi, jucătorii, niciodată cât vom fi la Craiova nu vom trăda acest club şi nu ne vom apleca în faţa nimănui. Avem şi noi mândria noastră, orgoliul nostru. Cred că toată lumea îl cunoaşte pe Adrian Mititelu (finanţatorul clubului - n.r.) şi sunt convins că şi dânsul a suferit la fel de mult ca şi noi după acest meci“, a spus Mircea Bornescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite