Craiova: Bornescu: „Duminică vom câştiga“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul titular al Ştiinţei crede că echipa îşi va reveni după cele trei meciuri fără victorie şi este convins că, duminică, FC Argeş va pleca învinsă din Bănie.


Mircea Bornescu este de părere că Universitatea Craiova va obţine, în disputa cu FC Argeş, victoria aşteptată de fani de trei etape. Din ultimele trei runde, alb-albaştrii s-au ales cu două puncte, dar spun că duminică este timpul unui succes. „Avem meci acasă şi trebuie să câştigăm, nu se pune problema. Vreau să mulţumesc suporterilor care au fost alături de noi şi îi aşteptăm în număr cât mai mare la meciul cu FC Argeş. Sunt convins că duminică vom câştiga şi se va încheia perioada fără victorii“, crede Bornescu.

Mulţumit de remiza cu FC Braşov

Portarul Ştiinţei s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut la Braşov, pe care îl consideră echitabil. „Am întâlnit o echipă foarte bună şi eu zic că e un rezultat echitabil. Nu eu am salvat Craiova şi niciodată un singur jucător nu poate să salveze un meci. Toată echipa salvează un meci. Dacă am obţinut un punct l-am obţinut cu inima, pentru că au muncit toţi băieţii şi au alergat până la epuizare. Este un rezultat foarte bun. Am obţinut un punct în deplasare, la o echipă bună, foarte bine pusă în teren“, a mai spus Mircea Bornescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite