Craiova: Bogaciu infirmă acuzele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrii Aurelian Bogaciu, Marcel Savaniu şi Cristian Nica sunt în vizorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru motivul că ar fi fost părtaşi la aranjarea mai multor partide împreună cu patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu.

Aurelian Bogaciu a reacţionat la postul de radio sptfm, susţinând că nu a avut nicio tangenţă cu Penescu. „Nu m-a sunat nimeni în legătură cu acest scandal. Eu mă pregătesc, în continuare, să plec la un meci unde am fost delegat. Am vorbit doar cu colegul meu Marcel Savaniu, care nici el nu era la curent cu nimic din cele vehiculate în presă. Nu am vorbit niciodată cu domnul Penescu. Trebuie să fii nebun să faci aşa ceva, mai am încă 18 ani de arbitraj, nu are rost să mă bag în tâmpenii. Când am greşit, am recunoscut, dar nu m-am băgat niciodată în chestii de genul ăsta. Şi ceilalţi arbitri sunt şocaţi, nu ştiu nimic, sunt speriaţi, au şi ei familii“, a declarat Aurelian Bogaciu, care va conduce mâine partida din Liga a II-a, Seria a 2-a, Mureşul Deva - FCM Tg-Mureş.

„Domnul Mititelu să ne înţeleagă şi pe noi“

Aurelian Bogaciu a arbitrat meciul dintre FC Argeş şi Universitatea Craiova, scor 1-1, când a dezavantajat echipa din Bănie. În legătură cu acel joc, arbitrul a declarat la gsptv: „ Îmi aduc aminte acel meci. A fost 1-1 sau 2-2 parcă. A fost unul dintre cele mai grele meciuri ale mele. Domnul Mititelu spune multe, poate la nervi, dar nu vreau să intru în polemică cu dânsul, pentru că îl respect pentru ceea ce este, dar îl rog pe domnul Mititelu să ne înţeleagă şi pe noi, arbitri.“

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite