Craiova: Balaci vrea să se termine complexul Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta glorie a Universităţii Craiova a vorbit mai puţin de jocul de astăzi cu Oţelul Galaţi, ci a adus aminte că urmează meciul cu Dinamo.

„Ideea noastră este să batem Dinamo. Faptul că nu i-am bătut de mult într-un fel ne obligă, dar noi vrem să jucăm acelaşi fotbal frumos, chiar dacă azi, în repriza a doua am lăsat-o puţin mai moale. Ţinând cont că aveam patru jucători la limita cartonaşelor, poate că din cauza asta s-a întâmplat şi acest lucru. Dar cel mai mult ne bucură faptul că jucăm bine, că am reuşit să readucem oamenii din nou la stadion şi tragem speranţe ca, la meciul cu Dinamo, arena să fie plină. Ba mai mult, ne-am dori ca 6.000 - 7.000 de susţinători ai Universităţii să urmărească meciul din jurul stadionului”, a declarat Ilie Balaci la GSPTV.

Oltenii trebuie să continue să joace fotbal

“Minunea blondă” din Bănie este conştient că presiunea nu trebuie să fie pe gruparea alb-albastră, ci pe “câinii roşii”, care nu au voie să facă vreun pas greşit. „Nu le vom cere jucătorilor să câştige, decât să îşi respecte meseria, să joace cu plăcere, cu motivaţie, cu agresivitate în sensul frumos, să fie şi ei mulţumiţi de evoluţia lor atunci când vor ieşi de pe teren. Nu vrem ca jucătorii să intre în teren marcaţi de importanţa jocului, este un joc ca oricare altul, pe care ei trebuie să îl câştige”, a încheiat Balaci. Ultimul succes al Universităţii în faţa rivalilor din Ştefan cel Mare s-a consemnat pe 28 mai 2003, când alb-albaştrii se impuneau cu 3-1,

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite