Craiova: Balaci: Vrem să fim pe locul unde eram cândva obişnuiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare jucător al Ştiinţei susţine că obiectivul alb-albaştrilor este să practice un fotbal frumos şi să readucă lumea în tribune. Balaci crede că mulţi suporteri vor rămâne pe dinafară la partida de mâine.

Managerul general al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, a făcut azi o analiză a echipei şi a meciului de mâine cu Dinamo. „Craiova este o echipă frumoasă, v-am spus de la începutul campionatului. Asta ne dorim, să jucăm frumos, să lăsăm o impresie frumoasă şi se pare că am reuşit după ani şi ani să umplem din nou Stadionul «Ion Oblemenco». Am senzaţia că la meciul cu Dinamo or să rămână 5.000 - 7.000 de oameni în afara stadionului“, a afirmat Balaci pe site-ul oficial al clubului.
„Minunea blondă“ a spus şi care este obiectivul Ştiinţei: „După confruntarea de la Iaşi am spus că nu ne supără faptul că am pierdut, pentru că jucam bine. Atunci spuneam că poţi să joci bine şi să pierzi, dar vei sfârşi prin a câştiga permanent. Nu avem nicio treabă cu Steaua şi Dinamo, Craiova a fost şi va rămâne Craiova, să fie clar pentru toată lumea! Nu ne-am pus în gând să fim în campionat peste Steaua şi Dinamo. Noi ne-am pus în gând să fim pe locul unde eram cândva obişnuiţi“.

Meciurile cu Dinamo au ceva deosebit

Ilie Balaci a adus aminte şi despre confruntările cu Dinamo din perioada în care era jucător: „Noi, la timpul acela, datorită fotbalului pe care îl prestam aveam stadion permanent plin. Deja, pentru noi, nu mai era ceva deosebit. Dar totuşi, meciurile cu Dinamo erau altceva“. „Nu poţi tot timpul să câştigi, dar atunci când e să pierzi, să ieşi de pe teren cu capul sus, mândru că ai dat tot ce ai în tine mai bun“, a încheiat Balaci.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite