Craiova: Augustus Constantin arbitrează Universitatea - Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat astăzi brigăzile care vor oficia la partidele din cadrul etapei 29 a Ligii I. Meciul Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş va fi condus de Augustus Constantin, care va fi asistat de Ionel Popa şi Dorin Mudura.

Alb-albaştrii vor fi arbitraţi miercuri de fiul fostului preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, aflat în arest pentru luare de mită. Centralul a condus Universitatea în 12 meciuri şi niciun joc nu a fost tranşat de craioveni. Opt partide s-au terminat la egalitate şi în cele patru întâlniri adversarele Ştiinţei s-au impus. Şapte confruntări au avut loc la Craiova, oltenii obţinând cinci remize.

A dezavantajat Ştiinţa la ultimul meci

Ultimul joc al Universităţii cu Augustus Constantin la centru a fost cel cu Rapid, scor 1-1, disputat pe 16 martie 2008, pe stadionul „Extensiv Parc“. Arbitrul a fost acuzat atunci de oficialii Ştiinţei de viciere de rezultat, aceştia invocând de golul marcat de Baird şi nevalidat de Constantin pe motiv că mingea nu a depăşit linia porţii. Partida Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş se va disputa miercuri, de la ora 19.00, şi va fi LIVETEXT pe adevarul.ro. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite