Craiova: Alb-albaştrii sunt siguri de calificarea în Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După succesul în dauna giuleştenilor, fotbaliştii Universităţii Craiova simt că participarea în cupele europene este tot mai aproape.

Eroul jocului a fost Florin Costea, autor a unei duble. „Sunt foarte bucuros că am câştigat şi apoi mă gândesc că am marcat amândoi. Ne-am atins obiectivul, calificarea în Europa League. Am spus că, dacă vom marca primii, vom câştiga. Din fericire, am făcut-o. Nu pot să spun dacă familia Costea este viitorul fotbalului românesc, timpul o va demonstra“, a declarat Costea I.

Portarul Mircea Bornescu a apărat foarte bine în această seară şi a avut un merit pentru rezultatul înregistrat în faţa Rapidului. „Am demonstrat că suntem o echipă puternică. Rapid este printre cele mai tari echipe din acest campionat. Ne aşteptam să înscriem şi ne bucurăm că am câştigat. Pentru noi, orice meci este la fel, jucăm să câştigăm şi suntem pe cale să ne atingem obiectivul“, a precizat Bornescu. 

Şoavă vrea să joace în cupele europene cu Universitatea

Una dintre achiziţiile din vară ale Ştiinţei, mijlocaşul Florin Şoavă s-a arătat fericit că a revenit în Giuleşti şi mai ales că a câştigat. „Sunt foarte fericit. Am revenit acasă la Rapid şi sunt foarte bucuros. Sper să o ţinem tot aşa până la sfârşit. Sunt extrem de fericit că am câştigat, mai ales pentru Mititelu. Încă nu vreau să mă gândesc la calificare în Europa. Mai avem două meciuri foarte importante“, a spus Florin Şoavă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite