Costi şi ironia sorţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îl ştiţi pe Costi Ioniţă? Desigur. Fie că vă număraţi printre fanii lui, fie că nu, aţi auzit cel puţin o dată de el. Să fie acesta însă un motiv pe cât de necesar, pe atât de

Îl ştiţi pe Costi Ioniţă? Desigur. Fie că vă număraţi printre fanii lui, fie că nu, aţi auzit cel puţin o dată de el. Să fie acesta însă un motiv pe cât de necesar, pe atât de suficient pentru ca "învinuitul" să participe la "Dansez pentru tine"? Eu ştiu că, mai înainte de toate, Costi Ioniţă e un băiat cu destul de mult bun simţ. Şi sper ca acest lucru să fie îndeajuns pentru a-l ajuta pe interpretul şi compozitorul manelist să treacă de duelul din această seară cu bine...

Din ediţiile precedente ale "Dansez" am remarcat că unele dintre cele mai puternice cazuri au parte de cei mai slabi dintre dansatori. Asta ca o ironie a sorţii. În schimb, cei care vor să-şi împlinească visuri uşor de transformat în realitate au "picioare de aur".

Să revenim însă la Costi Ioniţă... Duelul din această seară de la "Dansez" reprezintă pentru el nu doar o încercare de moment. E mai mult de atât. Dacă iese din concurs, Costi pierde mult capital de imagine. Şi asta nu din cauză că se va număra printre ghinioniştii primelor ediţii care părăsesc competiţia, ci pentru că se va număra printre ghinioniştii primelor ediţii care părăsesc competiţia şi nu ştiu să danseze. Nu ştiu şi o recunosc.

Dar dacă tot a recunoscut că nu e foarte talentat la dans, de ce se află acolo, de ce "se face că" o ajută pe partenera lui, Marina, al cărei vis e să-şi poată ajuta prietenul să facă o operaţie dificilă reparatorie şi estetică la faţă, care i-a fost mutilată în urma unui tragic accident.

Eu îmi doresc ca acest duel să fie câştigat de Costi. În caz contrar, dacă nu va trece peste această încercare, Costi îşi va reproşa mult timp că a dansat prost... Şi mai ales că a recunoscut acest lucru cu atâta nonşalanţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite