Costi Ioniţă, inclus pe compilaţia Caf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Melodia "Ca la Amsterdam" a fost preluată de posturile din mai multe ţări. După ce a devenit celebru, dar şi controversat în România, unde totuşi a cucerit multe inimi cu piesele sale,

Melodia "Ca la Amsterdam" a fost preluată de posturile din mai multe ţări.

După ce a devenit celebru, dar şi controversat în România, unde totuşi a cucerit multe inimi cu piesele sale, Costi Ioniţă reuşeşte să facă o bună impresie şi publicului din Turcia şi Arabia Saudită, ocupând unul din locurile fruntaşe în Top 10! Graţie acestei realizări neaşteptate şi a succesului obţinut, lui Costi i s-a propus de curând să apară pe vestita compilaţie internaţională "Cafe del Mar"!

Melodia "Ca la Amsterdam" de pe albumul "Costi & prietenii", realizat în colaborare cu MediaPro Music, a fost preluată de toate radiourile din Turcia şi Arabia Saudită, devenind hit într-un timp foarte scurt.
Costi urmează să plece în Turcia pentru a semna un contract prin care piesa "Ca la Amsterdam" va fi inclusă pe urmatorul volum din compilaţia internaţională "Cafe del Mar".

"Pentru mine este o mare bucurie să fac parte de pe acest album şi sper că este doar începutul unei colaborări de lungă durată. Îmi doresc ca şi alte piese de pe materialul "Costi & Prietenii" să pătrundă pe piaţa muzicală din Turcia şi să aibă acelaşi succes", mărturiseşte artistul.

"Cafe del Mar" este titlul unei serii de volume cu muzică ambientală, de suflet, cunoscută peste tot în lume şi având o istorie de mai bine de 20 de ani. De-a lungul timpului, pe aceste albume au fost incluse nume mari din muzică, precum: Moby, Dido, Mandaley, Dab sau Teri Richardson.
Alăturarea lui Costi pe lista acestor artişti este o recunoaştere a talentului său peste hotare, un succes personal în faţa celor care îl mai contestă şi un pas mare pentru cariera sa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite