Costel Busuioc, învingător cu "Ave Maria"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri seară, tenorul român Costel a fost din nou preferatul juriului şi al publicului la concursul "Fiii lui Babel", din Spania . După ce a obţinut cel mai mare punctaj şi la cea de a

Miercuri seară, tenorul român Costel a fost din nou preferatul juriului şi al publicului la concursul "Fiii lui Babel", din Spania .

După ce a obţinut cel mai mare punctaj şi la cea de a şasea gală, ideea că românul Costel Busuioc va câştiga concursul "Fiii lui Babel" din Spania prinde tot mai mult contur. Tânărul a interpretat miercuri seară melodia "Ave Maria", una dintre temele sale favorite.

Costel a primit 10 puncte pentru numărul de solicitări de descărcare a melodiei interpretate în ediţia anterioară, nota 9 - din partea juriului şi 8 - din partea telespectatorilor care au votat prin telefon sau SMS. Românul a totalizat 27 de puncte, situându-se pe locul întâi pentru a şasea oară consecutiv. La următoarele două gale ale emisiunii, românul va interpreta melodiile "La donna e mobile" şi "Brindisi".


Cunoscut şi admirat în lumea întreagă


Românul a devenit cunoscut în toate colţurile lumii. Pe site-ul oficial al emisiunii "Fiii lui Babel", Costel Busuioc a primit sute de mesaje de încurajare din partea fanilor. "Închide-le gura celor care nu ştiu să îţi aprecieze talentul", îl îndeamnă o admiratoare din Chile. Un alt mesaj trimis din El Salvador îi transmite lui Busuioc: "Eu, soţia şi soacra mea nu pierdem nicio emisiune.

Lăsăm orice treabă, numai pentru a te auzi cântând". Românul este admirat şi în Costa Rica. "Costel, aici, în America, se vorbeşte despre tine. S-a născut un artist deosebit, cu multă clasă, o mare personalitate şi, înainte de toate, modest. Sperăm să te vedem într-un duet cu Sara Brightman". Şi portughezii l-au îndemnat pe Costel să continue: "Începe o nouă viaţă pentru tine. Vocea ta merită totul".

Stranierii rămân în concurs

Participanţii rămaşi în concurs provin din Africa, Europa, America şi Asia. Iată-i, în ordinea punctajului obţinut miercuri:

Karim, 25 ani, din Siria.
Aaron, 40 ani, este din Togo.
Mauricio, 23 ani, din Mexic.
Claudia, 30 ani, este din Ecuador.
Gemenii Alejandro şi Eduardo, 28 ani, provin din Venezuela.
Beatriz, 22 ani, din Cuba.
Tot din Cuba sunt Yusmanis, 30 ani, şi Ricardo, 37 ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite