Cosmin Bumbuţ, multipremiat la Oscarurile Fotografiei 2006

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre câştigătorii acestui an ai celei mai prestigioase competiţii pentru fotografii din toată lumea, International Photography Award, se află şi românul Cosmin Bumbuţ, unul dintre

Printre câştigătorii acestui an ai celei mai prestigioase competiţii pentru fotografii din toată lumea, International Photography Award, se află şi românul Cosmin Bumbuţ, unul dintre artiştii fotografi preferaţi ai vedetelor autohtone.
El a câştigat premiul întâi în secţiunea Editorial, categoria Other, cu fotografiile realizate în închisoarea Aiud, şi premiul 3 în secţiunea Special, categoria Turism, cu seria intitulată Transit. Cosmin Bumbuţ a mai primit 12 "honorable mentions" menţiuni speciale - pentru alte fotografii semnate de el în cursul acestui an. În aceeaşi competiţie au mai fost premiaţi Nadav Kander, Howard Schatz, Laureen Greenfield, Zena Holloway, fotografi recunoscuţi în toată lumea pentru contribuţia lor la campanii publicitare celebre.Ca urmare a succesului înregistrat în această competiţie - Cosmin Bumbuţ fiind unul dintre fotografii cu cele mai multe premii şi menţiuni în concurs -, fotografiile sale au fost alese să facă parte dintr-o expoziţie itinerantă, intitulată Best of Show, care va fi deschisă la Londra pe 6 octombrie. Supranumită Oscarurile fotografiei, International Photography Award (IPA) este considerată cea mai prestigioasă competiţie de profil din lume şi premiază fotografii din secţiuni diverse de la Publicitate până la Editorial sau Natură. Juriul acestui an a fost format din 38 de fotografi şi jurnalişti de la cele mai cunoscute reviste, agenţii de publicitate sau asociaţii de profil.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite