Corneliu Vadim Tudor ameninţă cu pistolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Preşedintele PRM a avertizat, de la tribuna Senatului, politicienii şi ziariştii că atât el, cât şi gărzile sale sunt înarmaţi

Vicepreşedintele Senatului, C.V. Tudor, a trecut ieri la ameninţări publice, după ce vineri, bodyguarzii lui au bruscat o echipă de fotoreporteri a ziarului „Click!“.

„Aici, de la microfonul Senatului României, îi avertizez pe politicieni şi pe ziarişti, şi pe cei de la serviciile secrete că ştiu să mă apăr. Sunt înarmat şi eu, şi gărzile mele, conform legilor în vigoare, şi la primul atac de genul acesta va ieşi rău pentru cei care cred că pot închide gura unui luptător pentru libertate. (...) Lansez un ultim avertisment pe care vi-l dau vouă, unii chiar în această sală”, a spus Corneliu Vadim Tudor, în plenul Senatului.

C.V. Tudor a acuzat “hărţuiala” la care este supus de presă, spunând că se încearcă discreditarea sa. Liderul PRM a adus acuzaţii repetate ziariştilor.
”Decât să spună lumea că sunt un papă-lapte, mai bine să spună că sunt violent”, a spus Vadim Tudor. La întrebările repetate ale jurnaliştilor, el a afirmat că este înarmat, dar nu poartă armele la el. Vadim Tudor a precizat că are o armă de vânătoare, înregistrată legal, şi un pistol.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite