Cornel Dinu a rămas fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Dinu, acţionarul delegat al Clubului "Dinamo Bucureşti", a rămas în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, fără permis de conducere. În timp ce fostul preşedinte al

Cornel Dinu, acţionarul delegat al Clubului "Dinamo Bucureşti", a rămas în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, fără permis de conducere.
În timp ce fostul preşedinte al clubului Dinamo conducea, pe Calea Dorobanţi, autoturismul marca Volskwagen Touareg, a fost oprit de poliţişti şi informat că va fi testat cu alcooltestul. Dinu şi-a continuat însă drumul, refuzând testul. Poliţiştii au reuşit totuşi să îl reţină pe "Procuror" în apropierea locuinţei, iar în urma verificării cu alcooltestul a rezultat o concentraţie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma acestui rezultat, lui Cornel Dinu i-a fost reţinut permisul de conducere.
Cazul lui Dinu nu este unul singular. Profitând de statutul de persoane publice, vedetele autohtone circulă sub influenţa băuturilor alcoolice. Săptămâna trecută, realizatorul tv Andrei Gheorghe a rămas fără permis pentru 90 de zile, pentru că, în urma verificării cu alcooltestul, rezultatul a fost 0,32 mg/l în aerul expirat. Gheorghe a plătit atunci şi o amendă de 200 ron. Adrian Mutu, Cristi Chivu şi Silviu Prigoană au rămas şi ei fără permis, din aceleaşi motive.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite