Corina Dănilă îşi deschide grădiniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mai bine de patru ani este împreună cu Norris Măgeanu, patronul unei firme de produse sportive. Deşi nu sunt cununaţi, cei doi au o fetiţă, Rianna. Acum, micuţa trebuie să meargă la

De mai bine de patru ani este împreună cu Norris Măgeanu, patronul unei firme de produse sportive. Deşi nu sunt cununaţi, cei doi au o fetiţă, Rianna. Acum, micuţa trebuie să meargă la grădiniţă. De aceea, Corina şi Norris au decis să înfiinţeze una, special pentru fiica lor.

S-a tot vorbit despre căsătoria ta cu Norris... Până la urmă, când va avea loc acest eveniment?
Constat că în presă revine în actualitate căsătoria noastră. Cam din şase în şase luni, se tot vorbeşte despre asta... Deocamdată, noi nu am hotărât nimic în acest sens, contrar informaţiilor "sigure" oferite de anumite publicaţii.

Pentru fiica voastră, Rianna, aţi ales o grădiniţă de stat sau una particulară?
Am să vă fac o mărturisire: ne dorim ca Rianna să meargă la grădiniţa pe care o înfiinţăm noi, eu şi Norris. Îmi doresc de câţiva ani să fac o grădiniţă cu personal bine pregătit, cu devotament şi cu aplecare spre nevoile actuale ale copiilor din zilele noastre. Sunt mult mai evoluaţi, mai maturi. Spre exemplu, Rianna, care a împlinit 3 ani, ştie alfabetul de la doi ani şi jumătate şi acum îşi scrie numele şi cuvinte uzuale, pe calculator, în programul Word.

De când va funcţiona această grădiniţă?
Din toamnă. În momentul de faţă se fac evaluări pentru educatoare, se aşteaptă acreditarea... Mai sunt câteva detalii de pus la punct.

Ai un cui împotriva grădiniţelor particulare sau a celor de stat?
Nicidecum! Mi-aş dori să nu răstălmăciţi dorinţa mea de a face un lucru de calitate şi să descopăr ulterior un titlu de genul: "Nici o grădiniţă de stat sau particulară nu e bună pentru copilul ei, aşa că-şi face propria grădiniţă…". Departe de mine această idee! Sunt grădiniţe de stat excelente, cu educatoare cu experienţă şi grădiniţe particulare deosebite şi spectaculoase.

Mai vrei să joci într-o telenovelă?
Am avut propuneri, dar nu am dat curs nici uneia dintre ele pentru că nu mai doresc să joc într-o telenovelă.

Acasă trebuie să cânte găina?
Consider că femeia trebuie să se raporteze la bărbat ca la o posibilă completare. Armonia unui cuplu depinde de abilitatea femeii de a-şi conduce destinul într-un parteneriat cu bărbatul ei.

I-ai adus la filmări pe Rianna şi pe Norris?
Doar pe Rianna. Pe Norris, nu încă. Şi asta nu pentru că nu ar fi vrut vreunul dintre noi, ci pentru că, pur şi simplu, programul lui nu-i permite acest lucru.

Se iubeşte cu Norris de 4 ani

Corina şi Norris nu s-au grăbit să facă nuntă atunci când ea a rămas însărcinată. "Nu m-am temut deloc de ce o să spună gura lumii, că am copil şi nu sunt măritată", mărturiseşte Corina. Norris a fost cel care a încurajat-o să accepte propunerea celor de la Euforia TV de a realiza emisiunea "Femeia conduce", spunându-i că de departe această emisiune e cel mai bun lucru din cariera ei. Ea se mândreşte cu faptul că mama ei, mama şi bunica lui Norris se numără printre telespectatorii fideli ai emisiunii pe care o realizează.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite