Corina Caragea:

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de ani şi de trei prezintă ştirile sportive la PRO TV. Poate de aceea Corina Caragea nu se mai miră când presa o "cuplează" cu fotbalişti. Despre ultima ei astfel de "relaţie" ne

Are 24 de ani şi de trei prezintă ştirile sportive la PRO TV. Poate de aceea Corina Caragea nu se mai miră când presa o "cuplează" cu fotbalişti. Despre ultima ei astfel de "relaţie" ne vorbeşte chiar ea.

Corina Caragea şi Cristi Chivu. Ce au aceşti doi oameni în comun?
Sportul. Asta pot spune din câte ştiu eu despre Cristi Chivu.

Ce relaţie ai cu căpitanul Naţionalei?
Le transmit telespectatorilor, în jurnal, informaţii despre el. Atât. Nu sunt cu Cristi Chivu. Nu ne-am văzut niciodată faţă-n faţă şi nici nu am schimbat o vorbă la telefon.

E pentru prima dată când "afli" despre o relaţie de-a ta cu un fotbalist sau om din lumea sportului?
Nu. L-am avut invitat la ştirile din sport pe Daniel Niculae, acum trei ani. Apoi l-am mai văzut jucând, la meciuri. Curând am citit în ziare că suntem împreună. Eu eram la vremea aceea cu cineva de patru ani, el la fel... Am râs...

Îl placi pe Chivu?
Nu-l cunosc personal, aşa că nu pot să îmi dau cu părerea.

Corina, ai vreun iubit?
Am un prieten, mă iubeşte, mă înţelege şi are încredere în mine. Nu este nevoie să spun mai mult. Ăsta este cel mai important lucru.

Ce părere ai despre Cristi Chivu?
Eu lucrez la ştiri, sunt o persoană echidistantă şi obiectivă. El e căpitanul Naţionalei, despre care eu le povestesc oamenilor prin intermediul camerei. Atât.

Prietenul tău a aflat de "relaţia" ta cu fotbalistul? Cum a reacţionat?
Prietenul meu a citit ziarele. Nu e deloc confortabil nici pentru el, nici pentru mine, dar e un om matur şi ştie că aceasta e partea neplăcută a jobului meu. Încrederea e de bază în orice fel de relaţie. Oricum, niciodată nu "lecturează" ziarele de scandal, pentru că acestea nu reprezintă surse credibile de informare pentru el.

Poţi spune că nu vei avea niciodată o relaţie (amoroasă) cu Chivu?
Asta trebuie să-l întrebaţi pe Dumnezeu. Eu nu ştiu ce se va întâmpla în viitor. Sper doar să nu mi se mai pună în cârcă poveşti închipuite de oameni dornici să-şi vândă ziarele sau să-mi facă rău. Pentru multe fete, a fi iubită de un fotbalist e o reuşită socială, aduce mediatizare şi bani. Eu nu fac parte din această categorie pentru că am tot ce-mi trebuie, pe toate planurile. Jobul pe care îl am şi oamenii care îmi sunt apropiaţi mă fac să nu-mi lipsească nimic.

Ce pasiuni ai?
Ies cu prietenii la un suc, vedem un film, merg la stand-up comedy, mă plimb cu rolele, comentez pe stadion şi ascult muzică la greu.

Planuri de viitor...
Nu-mi fac planuri pe termen lung. Deocamdată vreau să fiu plăcută de public, credibilă şi să continui cu succes munca pe care o fac.

Corina are de şase luni un iubit

Frumoasa prezentatoare a "Ştirilor sportive" de la PRO TV, Corina Caragea pune definitiv punct speculaţiilor referitoare la relaţia ei cu Cristi Chivu (foto). "Nu suntem împreună, nu avem nici o relaţie", ne-a precizat Corina. Practic, aşa-zisa idilă s-a născut dintr-o confuzie, din cauza unei discuţii telefonice avute pe fugă cu un reporter. Mai mult, ea ne-a mărturisit că trăieşte de şase luni o frumoasă poveste de dragoste cu Claudiu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite