Corespondentul Adevărul în SUA premiat de Associated Press

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corespondentul Adevărul în Statele Unite ale Americii, Anca Grădinaru, a fost premiată de "Associated Press Broadcasters", din statul american New Mexico, în cadrul galei AP, desfăşurată

Corespondentul Adevărul în Statele Unite ale Americii, Anca Grădinaru, a fost premiată de "Associated Press Broadcasters", din statul american New Mexico, în cadrul galei AP, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute în Albuquerque.
Premiul a fost acordat la Secţiunea "Radio" pentru un reportaj despre echipa de ingineri români ai Asociaţiei Române pentru Cosmonautică şi Aeronautică aflaţi în competiţia XPrize, singura din lume care are ca scop transformarea turismului spaţial privat într-unul de masă. Reportajul a fost difuzat de radioul public din sudul Statelor Unite. Potrivit juriului, materialul a fost premiat pentru calitatea combinării sunetelor şi a inserturilor în cadrul reportajului. Din juriul competiţiei au făcut parte mai mulţi şefi ai birourilor Associated Press din Statele Unite. Corespondentul Adevărul în SUA, Anca Grădinaru, este şi jurnalist de radio.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite