Copos a dus documente la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepremierul George Copos a fost, ieri, la DNA, pentru a prezenta procurorilor anticorupţie mai multe documente care ar demonstra faptul că toate afacerile sale au fost legale. "S-au prezentat

Vicepremierul George Copos a fost, ieri, la DNA, pentru a prezenta procurorilor anticorupţie mai multe documente care ar demonstra faptul că toate afacerile sale au fost legale. "S-au prezentat toate documentele care cred că sunt convingătoare.
Ana Electronic
nu a ascuns niciodată un obiect impozabil. Cred că am demonstrat acest lucru prin toate documentele care au fost puse la dispoziţia procurorilor", a declarat Copos. El a spus că audierea sa "reprezintă un semn că justiţia lucrează", dar că nu şi-ar dori să mai treacă prin această procedură. Procurorii anticorupţie au început, luna trecută, urmărirea penală pe numele lui Copos pentru evaziune fiscală, cu un prejudiciu de peste un milion de euro. În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi preşedintele Loteriei Române, Nicolae Cristea, acuzat de complicitate la evaziune fiscală, precum şi Giuliano Rosa, administrator la SC Romtour SRL. Conform anchetatorilor, Copos s-ar fi sustras, în 2004, de la plata unor obligaţii fiscale şi ar fi vândut Loteriei Române, la un preţ supraevaluat, 38 de spaţii comerciale.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite