Copilul răpit din maternitate, la Craiova, a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

părinţii copilului că acesta a decedat. "Corpul neînsufleţit al copilului a fost transportat la morga din Calafat. Efectuăm cercetări pentru a vedea condiţiile în care a murit copilul", a

părinţii copilului că acesta a decedat. "Corpul neînsufleţit al copilului a fost transportat la morga din Calafat. Efectuăm cercetări pentru a vedea condiţiile în care a murit copilul", a spus Georgel Enescu. Directorul Spitalului din Calafat, Stelian Voinea, a precizat că micuţul a fost internat în unitatea pe care o conduce în perioada 13-17 noiembrie, fiind diagnosticat cu pneumopatie interstiţială. "Copilul era răcit la plămâni. Noi l-am tratat, şi după aceea l-am externat. Când a plecat era destul de bine. Însă copilul era foarte bolnav, era distrofic - prost hrănit. Azi de dimineaţă (n.r. - ieri), copilul a fost adus la morga spitalului. După părerea mea, în condiţiile unei alimentări mai bune, poate copilul nu murea", a spus Stelian Voinea. Directorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Dolj, Florin Stancu, susţine, însă, că nu au existat suspiciuni că părinţii nu s-ar putea descurca din moment ce mai aveau trei copii. Mai mult, acesta afirmă că Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Copilului nu are nicio vină. "Odată integrat în familie, de copil se ocupă autorităţile locale. De monitorizarea cazului s-a ocupat asistentul social al Primăriei Moţăţei, împreună cu medicul de familie", a spus Stancu. În schimb, vecinii familiei Golianu, părinţii copilului, au spus că medicul de familie nu a dat cu piciorul pe la micuţ.
Mobilul: probleme în dragoste
Micuţul Golaliu Ionel s-a născut la Calafat pe 22 iulie, prematur, fiind transferat pe data de 23 iulie la maternitatea Spitalului de Urgenţă din Craiova.
Micuţul a fost răpit din maternitatea Spitalului de Urgenţă Craiova pe data de 27 septembrie. Copilul a fost răpit către Laura Iulia Sandu, de 24 de ani, din Craiova. Motivaţia femeii a fost aceea că voia să-şi apropie soţul cu care era certată de mai mult timp.
Micuţul a fost găsit de poliţişti la o săptămână de la răpire, după ce răpitorii l-au abandonat pe scările Spitalului CFR din Craiova. Tatăl băiatului este orb, fiind handicapat gradul I de invalidate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite