Copil ucis de asistentul maternal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de patru ani a fost ucis în chinuri chiar de către cea care trebuia să-i fie a doua mamă. Micuţul Lucian Rostaş se afla în grija asistentei maternale Marcela Lucreţia

Un copil în vârstă de patru ani a fost ucis în chinuri chiar de către cea care trebuia să-i fie a doua mamă. Micuţul Lucian Rostaş se afla în grija asistentei maternale Marcela Lucreţia Făgărăşan, de 39 de ani.

Femeia a chemat joi dimineaţă Salvarea, reclamând o insuficienţă respiratorie a copilului. Medicii au constatat surprinşi că băiatul era mort de ceva vreme şi avea urme de agresiune pe corp. Poliţiştii au început o anchetă, principalul suspect fiind chiar Marcela Făgărăşan.

Iniţial, ea a negat că ar avea o implicare, susţinând că băieţelul ar fi căzut de pe bicicletă. Ulterior a recunoscut în faţa anchetatorilor că ea l-a maltratat pe copil. Acesta avea numeroase leziuni pe corp, provocate de arsuri cu ţigara, dar şi o ureche crestată şi răni pe organele genitale.

Expertiza medico-legală a relevat că băiatul a murit asfixiat. Cu alte cuvinte, femeia l-a obligat pe micuţ să mănânce, iar acesta s-a înecat cu mâncarea. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud afirmă că femeia era beată când a murit copilul.

Marcela Făgărăşan a fost arestată ieri de judecătorii bistriţeni sub acuzaţia de omor deosebit de grav. Ea este divorţată şi avea în grijă patru copii, doi naturali şi doi în plasament.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite