Copil decapitat de o bucată din acoperiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de şapte ani din localitatea braşoveană Râşnov a murit duminică seară după ce acoperişul şopronului a căzut peste el şi i-a strivit capul. Alexandru se juca în curtea casei

Un copil de şapte ani din localitatea braşoveană Râşnov a murit duminică seară după ce acoperişul şopronului a căzut peste el şi i-a strivit capul.

Alexandru se juca în curtea casei pentru că părinţii îi interziseseră să iasă pe stradă, cu câteva minute înainte să se întâmple tragedia. Copilul îşi terminase temele pentru şcoală, şi-a luat jucăriile şi s-a dus în şopron, la adăpost de frigul de afară. A fost o chestiune de secunde în care grinzile putrede s-au rupt, iar acoperişul a cedat şi s-a năruit peste micuţ.

„Capul era zdrobit şi creierul practic îi ieşise pe afară. Avea foarte multe leziuni şi nu ar fi supravieţuit“, a declarat Emil Măţău, medic la Serviciul de Ambulanţă Braşov. Vecinii au fost îngroziţi de cele întâmplate. „Era un copil cuminte, nici nu ştiai că există, nu făcea probleme“, a spus unul dintre vecini. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs accidentul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite