Copil din Iaşi, ajuns la spital după un accident la grădiniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de 5 ani din comuna ieşeană Deleni a ajuns în urmă cu două zile la spital cu traumatisme craniene şi toracice, după ce un dulap a căzut peste ea în timp ce se afla la

O fetiţă de 5 ani din comuna ieşeană Deleni a ajuns în urmă cu două zile la spital cu traumatisme craniene şi toracice, după ce un dulap a căzut peste ea în timp ce se afla la grădiniţă. Scăpată pentru căteva minute de sub supravegherea personalului didactic, copila a ieşit din sala de clasă şi a mers spre vestiare, unde a tras de un dulap care s-a prăbuşit peste ea.

Alarmată de ţipetele fetiţei, educatoarea a ieşit pe hol, a scos-o pe micuţă de sub dulapul de lemn înalt de un metru şi a transportat-o în braţe până la dispensarul din sat. Copila a fost dusă de urgenţă la Spitalul de pediatrie "Sf. Maria" din Iaşi unde medicii au diagnosticat-o cu traumatisme uşoare, cranio-cerebral şi toracic. "În acest moment, fetiţa se află în afara oricărui pericol.

O mai ţinem puţin internată pentru pentru a-i supraveghea evoluţia", a declarat dr. Lucian Cernahovschi, purtătorul de cuvânt al spitalului. Părinţii copilului s-au declarat revoltaţi de neglijenţa personalului grădiniţei şi au depus o plângere la poliţie. "Facem cercetări în acest moment pentru a vedea împrejurările în care s-a produs accidentul.

Rămâne să stabilim dacă se impune luarea unor măsuri", a precizat Virginia Pralea, ofiţerul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi. Şi conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi a dispus efectuarea unei anchete la grădiniţa din Deleni, în urma acestui incident.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite