Copiii lui Hayssam pot pleca la bunici, în Siria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bucureşti le-a permis minorilor să-şi vadă tatăl Cei şapte copii minori ai lui Omar Hayssam pot părăsi România. Tribunalul Bucureşti a menţinut ieri decizia Judecătoriei

Tribunalul Bucureşti le-a permis minorilor să-şi vadă tatăl

Cei şapte copii minori ai lui Omar Hayssam pot părăsi România. Tribunalul Bucureşti a menţinut ieri decizia Judecătoriei Sectorului 2, care admisese în luna mai ca minorii să poată pleca din ţară, fără acordul scris al tatălui lor urmărit internaţional pentru terorism.

Întrucât decizia nu este irevocabilă, copiii pot părăsi ţara cu un certificat de grefă eliberat de Tribunalul Bucureşti, iar conform deciziei ei trebuie să se întoarcă în România până pe data de 15 septembrie. Adela Omar, soţia lui Hayssam, a cerut instanţei să admită solicitarea ca minorii să poată pleca în vacanţă la bunici în Siria şi la un curs în Anglia. După ce Judecătoria Sectorului 2 a fost de acord cu această cerere, Autoritatea Tutelară a formulat apel împotriva deciziei. Omar Hayssam a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la 20 de ani de închisoare şi la plata unor daune materiale de câte 2 milioane de euro pentru fiecare din cei trei jurnalişti români răpiţi în Irak.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite