Copii bolnavi de cancer, spijiniţi de Kylie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artista australiană concertează, în această seară, pe Stadionul Cotroceni, începând cu ora 19.00. Spectacolul face parte din turneul KYLIEX 2008 Peste 20 de copii bolnavi de cancer din

Artista australiană concertează, în această seară, pe Stadionul Cotroceni, începând cu ora 19.00. Spectacolul face parte din turneul KYLIEX 2008

Peste 20 de copii bolnavi de cancer din Cluj şi Bucureşti sunt aşteptaţi la concertul dat de Kylie. Micuţii sunt nerăbdători şi vor să o cunoască personal pe artista care a învins cancerul.

Micuţii din Ardeal vor veni în Capitală cu avionul, prin amabilitatea companiei aeriene Wizz Air, care le-a oferit reduceri la preţul biletelor, şi vor fi cazaţi gratuit la hotelul Intercontinental. Firma Starbucks Coffe le va asigura mâncarea pe parcursul acestui weekend. Compania de turism Delta Travel va face un tur al Bucureştiului cu micuţii oaspeţi.

Beneficiarii acestei excursii sunt membrii clubului Temerarilor din cadrul Asociaţiei Little People. Integrarea în societate a copiilor bolnavi de cancer este una din priorităţile acestei asociaţii.

Temerarii sunt nerăbdători să vadă concertul lui Kylie Minogue şi speră să stea de vorbă cu artista despre cancer, despre cum a reuşit să treacă ea peste trauma diagnosticului şi cum s-a tratat de această boală.

Weekend special

Cu ocazia concertului, postul MTV dedică acest weekend lui Kylie Minogue cu emisiuni speciale: "Story Of Kylie Minogue" şi "Essential Kylie". Ultima dintre emisiuni este difuzată astăzi şi mâine, de la ora 15.00, şi prezintă întreaga carieră a artistei, precum şi mărturisirile ei cu privire la lupta cu cancerul la sân.

Kylie Minogue a fost diagnosticată cu această cumplită maladie în anul 2005 şi a reuşit, în urma tratamentului riguros, să îşi recapete sănătatea. Recent, artista a primit distincţia de Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor din partea ministrului francez al culturii.

Titlul a venit ca urmare a contribuţiei lui Kylie la îmbogăţirea tezaurului cultural francez. Aceeaşi decoraţie au mai primit Bob Dylan, Meryl Streep şi Robert Retford. (A mai contribuit Mihai Bacalu, corespondent Cluj)

Cosmetice made by Kylie

Artista australiană a intrat în rândul vedetelor care şi-au lansat propriul parfum. "Darling" a fost cel mai vândut în Marea Britanie. După acest produs, sub numele lui Kylie au mai apărut parfumurile "Showtime" şi "Sweet Darling".

Cifrele evenimentului din Bucureşti

Aproape 20.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concert
20 de tiruri de aparatură
7 autocare cu stafful artistei
7 cabine cu pereţi de oglinzi
7 ţinute semnate de Jean Paul Gaultier
14 dansatori
4 acrobaţi
95 de lei, preţul unui bilet
2 ore în care se vor cânta cele mai reprezentative piese din cariera artistei

Loredana o copiază pe diva australiană

Coperta albumului "My Love", lansat de Loredana Groza în anul 2007, seamănă izbitor cu o fotografie a divei australiene. Acelaşi microfon, îmbrăcăminte sumară şi inconfundabilul fir înfăşurat pe trup (în special în zona picioarelor).

Diferenţa ar fi că artista din Ţara Cangurilor a făcut poza în perioada 2001-2002, pentru albumul "Fever". Câteva obiecte vestimentare purtate de cântăreţele noastre autoh-tone ne amintesc, de asemenea, de Kylie. Spre exemplu, atât Corina, cât şi Cristina Rus au purtat în videoclipurile lor nişte bluze cu glugă (gen hanorac), aşa cum s-a îmbrăcat Kylie în perioada de promovare a albumului.

În urmă cu doi ani, trupa Akcent a lansat albumul "Primul capitol", care conţinea hitul "Kylie", o melodie despre o anume Kylie, pe care băieţii vor să o invite la o cafea. Cum Kylie a celor de la Akcent refuză să le dea o şansă, Adrian, Mihai, Sorin şi Marius (care este înlocuit în formula actuală a trupei de Corneliu) rămân cu buza umflată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite