Contractul cu Bechtel ascunde, în continuare, clauze secrete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

dar fostul ministru Gheorghe Dobre a recunoscut, în ultimele sale zile la conducerea ministerului, că există şi clauze în continuare secrete. "Având în vedere că acest contract conţine clauze

dar fostul ministru Gheorghe Dobre a recunoscut, în ultimele sale zile la conducerea ministerului, că există şi clauze în continuare secrete.
"Având în vedere că acest contract conţine clauze de confidenţialitate, iar reprezentanţii Bechtel au fost de acord doar cu publicarea unei părţi din contract, nu vă putem transmite graficul de execuţie convenit în contract", a răspuns Dobre unui deputat care l-a interpelat în legătură cu graficul lucrărilor la Autostrada Braşov-Borş. Interpelarea a fost făcută de deputatul PD Daniel Buda, ales în circumscripţia Cluj, şi considerat a fi unul dintre apropiaţii preşedintelui PD, Emil Boc. În urmă cu o lună, răspunzând unui parlamentar PNL, fostul ministru Dobre nu spunea niciun cuvânt despre faptul că unele clauze au rămas secrete. "În ceea ce priveşte clauzele renegociate, cât şi forma finală a contractului, acestea sunt informaţii publice şi orice persoană le poate consulta pe site-ul Ministerului Transporturilor", a arătat Dobre. Deputatul PNL ceruse, în interpelarea sa, o copie a contractului cu Bechtel sau publicarea acestui document.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite