"Conti", hotelul-simbol al Clujului, a fost vândut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarul hotelului Continental, din Cluj, Dorel Tamaş, a încasat, la sfârşitul săptămânii trecute, avansul pentru vânzarea uneia dintre clădirile simbol ale municipiului. Surse

Proprietarul hotelului Continental, din Cluj, Dorel Tamaş, a încasat, la sfârşitul săptămânii trecute, avansul pentru vânzarea uneia dintre clădirile simbol ale municipiului.

Surse din piaţa imobiliară susţin că tranzacţia s-a perfectat pentru suma de aproximativ 15 milioane de euro. Dorel Tamaş, care se afla, ieri, în Dubai, a refuzat să dezvăluie identitatea cumpărătorului.

Agenţiile imobiliare care au intermediat vânzarea hotelului au purtat negocieri cu companii din Austria, Anglia, Spania şi Israel. Imobilul a fost construit în 1894 şi a intrat în istoria Clujului sub denumirea de hotelul "New York".

În 2005, lanţul hotelier "Continental" a vândut clădirea omului de afaceri din Alba Iulia, Dorel Tămaş. După ce a încercat fără succes să obţină calificativul de 5 stele pentru hotel, proprietarul a demarat proiectul de transformare a clădirii în galerie comercială. În urmă cu câteva luni, Primăria a avizat planurile de modificare a imobilului.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite