Constantin Grozea - arestat ca-n filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dat in urmarire generala pentru tentativa de omor, Constantin Grozea, tanarul care si-a injunghiat iubita in cabinetul directorului adjunct al unui liceu din Capitala, a fost retinut cu sprijinul

Dat in urmarire generala pentru tentativa de omor, Constantin Grozea, tanarul care si-a injunghiat iubita in cabinetul directorului adjunct al unui liceu din Capitala, a fost retinut cu sprijinul reporterilor de la Antena 1. Filmul arestarii in direct are in spate un scenariu de film politist cu urmariri si suspans. Timp de doua zile, Nicoleta Tintea, reporter la Antena 1, a batut locurile frecventate de Constantin Grozea, incercand sa afle unde se ascunde acesta. La un moment dat, la un internet cafe, ea a gasit pe cineva care i-a dat numarul de mobil al tanarului. O alta colega l-a sunat pe Constantin Grozea. Acest lucru se intampla duminica, pe la ora 13. Dupa un interviu telefonic de aproape o ora, Andreea Pana a reusit sa-l convinga pe baiat sa se intalneasca pentru un interviu filmat. In momentul in care acesta a acceptat a aparut o alta problema. "Noi trimiteam o echipa sa faca un interviu cu un tip care facuse puscarie 10 ani pentru omor si acum era cautat pentru ca si-a injunghiat iubita. Se punea problema sigurantei echipei noastre. Era vorba de o fata reporter, de un operator si de un sofer. Pe de alta parte, daca noi am fi facut un interviu cu el in exclusivitate, bineinteles ca ar fi fost o bomba jurnalistica, dar am fi savarsit o infractiune. Am fi intrat ori la tainuire, ori la favorizarea infractorului. O chestie destul de serioasa pentru ca nimeni nu vrea sa-si vada reporterii condamnati", povesteste Adelin Petrisor, seful Sectiei Eveniment de la Antena 1. Solutia a fost contactarea sefului Politiei Romane, Dan Valentin Fatuloiu. La scurt timp dupa discutia cu acesta, seful Serviciului Urmariri si inca trei politisti au mers la sediul postului de televiziune pentru a pune la punct urmarirea impreuna cu reporterii.
SMS pe furis
Din motive de siguranta, soferul masinii Antenei 1 a fost inlocuit de un politist. In spate, un alt echipaj, in care se afla si Adelin Petrisor, a facut filajul. Masina de politie nu putea sa faca filajul in conditii de siguranta, zona fiind foarte linistita la acea ora. In momentul in care punctul de intalnire a fost schimbat pentru a treia oara, cei de la filaj au pierdut echipajul Antenei 1. Andreea Pana, cea care a facut interviul, a reusit totusi sa-i trimita lui Adelin un sms: ,Capatul tramvaiului Ferentari". La scurt timp, masina politiei parca pe o straduta in apropiere. Adelin Petrisor si doi politisti s-au apropiat usor, usor de locul in care se facea interviul. In timp ce scena era filmata, cei de la Urmariri au deschis usa, iar Constantin Grozea a fost ,saltat" din masina Antenei 1. A fost incatusat imediat si nu a opus rezistenta.

Atentatorul, in arest
Constantin Grozea a fost adus, ieri, in fata judecatorilor de la Tribunalul Municipiului Bucuresti. In urma unei sedinte secrete, magistratii au hotarat emiterea unui mandat de arestare pe o perioada de 29 de zile. Constantin Grozea este invinuit de tentativa de omor deosebit de grav.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite