Constanţa:Imnul turismului a fost lansat oficial pe plaja din Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loredana, Smiley, Aurelian Temişan, Marius Moga şi Felicia Filip au cântat pentru miile de spectatori, iar ministrul Turismului, Elena Udrea s-a aflat în faţa scenei ca să îl asculte.

Imnul turismului a răsunat, vineri, cu doar câteva minute înainte de miezul nopţii pe plaja din staţiunea Mamaia. Startul distacţiei l-a dat trupa Sistem şi până la lăsarea întunericului, câteva mii de turişti şi constănţeni s-au adunat în faţa scenei amplasate pe plajă, dar au stat şi pe faleză.

A urmat trupa Simplu, iar Loredana a reuşit să încingă atmosfera de la malul mării. Printre spectatori s-a amestecat şi preşedintele României, Traian Băsescu însoţit de soţia sa şi de fiica cea mică, Elena.

Înainte de lansarea variantei oficiale a imnului turismului „Romania-Land of choice“ a sosit şi ministrul Elena Udrea care a stat în faţa scenei alături de ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ritzi și președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase.

„Am emoţii pentru că pregătim acest imn de aproape o lună şi vrem să fie o surpriză plăcută şi aşteptăm numărătoarea inversă. Sperăm să fie plăcut de toată lumea şi îmi doresc să aducă turişti în România“, a declarat Elena Udrea, la sosirea pe plajă.

Vedete şi artificii

Prezentatorul TV, Cabral le-a cerut spectatorilor să îşi folosească aparatele de fotografiat, iar de la înălţime, din partea opusă a scenei, a coborât un animator. Un acrobat, dar și domnişoare îmbrăcate cu ii tradiţionale şi în bikini, dar pe role au completat reprezentația.

Pe scenă au urcat apoi Loredana, Marius Moga, Aurelian Temişan, Smiley şi Felicia Filip care au intonat imnul aşteptat întreaga seară și care a sunat apropiat de varianta care a circulat pe internet.

Au fost aruncate confeti, iar artificiile lansate pe cer au luminat plaja din Mamaia. Părerile turiștilor au fost împărţite după ascultarea melodiei, unora le-a plăcut, alţii s-au aşteptat să fie mai ritmat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite