Constanţa:Cu „gonflabila“ pe mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa:Cu „gonflabila“ pe mare
Constanţa:Cu „gonflabila“ pe mare

Turiştii din staţiunea Costineşti se pot plimba pe mare cu o canapea gonflabilă. Senzaţiile oferite de o astfel de plimbare nu sunt în niciun caz de relaxare. Curioşii fac coadă pentru o tură pe mare cu această ciudată „ambarcaţiune”.

Cei care vor să încerce canapeaua scot din buzunar 30 de lei. „Canapeaua ia patru persoane, bineînţeles cu veste de salvare, iar copiii merg doar însoţiţi de părinţi”, a spus George, care închiriază echipamentele.

„A fost super! Ai impresia că o să cazi în orice moment, îţi vine să ţipi. Dacă nu ar fi costat chiar 30 de lei de persoană, m-aş fi dat de mai multe ori pe zi, pentru că e mişto senzaţia”, a spus Cătălina Vâlcu, o turistă în vârstă de 17 ani din Arad.

Tot de la această bază de agrement se mai pot face plimbări şi cu alte ambarcaţiuni, precum şalupă, jet ski, wakeboard, parasailing sau plimbări cu barca cu motor.

15 lei un tur cu „Banana“

Plimbările cu banana se fac până la epavă şi înapoi, iar preţul este la jumătate faţă de canapea. „Un tur cu banana până la epavă este 15 lei, iar turiştii care încearcă o astfel de plimbare au parte de trei răsturnări, una aproape de mal şi două în larg, după care îi aşteptăm să urce din nou”, a completat George.

La aceeaşi bază de agrement din Costineşti, în apropierea clubului Gossip, se mai pot face plimbări şi cu hidroscuterul, pentru care turiştii plătesc 100 de lei de persoană pentru 10 minute şi 130 de lei de persoană pentru 15 minute. De asemenea, o plimbare cu waveboardul costă 30 de lei de persoană, ski tubul costă 30 de lei de persoană, iar parasailingul costă 150 de lei.

image

A fost super! Ai impresia că o să cazi în orice moment, îţi vine să ţipi. Dacă nu ar fi costat 30 de lei de persoană m-aş fi dat de mai multe ori pe zi.

image


Cătălina Vâlcu
turistă

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite