Constanta: Cât scoateţi din buzunar pentru grătarul de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu 150 de lei o familie poate cumpăra alimentele pentru ieşirea la iarbă verde

Se apropie sezonul grătarelor, iar hypermarketurile vin în întâmpinarea constănţenilor cu oferte la produsele de bază.
 Pe 1 Mai se dă startul ieşirilor la iarbă verde. Cu mic, cu mare, constănţenii vor ieşi cu grătarele la pădure. Distracţia este una accesibilă. Cu aproximativ 150 de lei puteţi cumpăra produsele de bază pentru o ieşire în natură.

Mititeii, la mare căutare

Cei mai căutaţi sunt, ca în fiecare an, mititeii, pe care îi găsiţi în magazine la preţul de 11,5 - 12 lei kilogramul. Ceafa de porc fără os costă 18 lei kilogramul, iar pulpele de pui dezosate în jur de 15 lei. Pieptul de pui dezosat îl puteţi cumpăra cu 15 - 16 lei kilogramul. Cârnociorii picanţi costă 12 - 13 lei kilogramul, cotletul de porc - 16 lei, iar pulpa de vită - 20 - 22 de lei. În cazul în care vreţi să faceţi peşte la grătar, trebuie să ştiţi că un kilogram de crap costă 13 lei, unul de scrumbie – 17 lei, în timp ce somonul rondele poate fi cumpărat cu 32 - 35 de lei.
Hypermarketurile au multe oferte la bere. La cinci doze cumpărate primiţi una gratis. Preţurile sunt cuprinse între 8,5 şi 12 lei pentru cele şase doze.
Ca la orice grătar este nevoie de farfurii şi tacâmuri de unică folosinţă. 24 de farfurii din plastic costă 3 lei, în timp ce 40 de pahare transparente pentru bere costă 5 lei.

Punga de cărbuni costă 7 lei

Piesa de rezistenţă este, fără îndoială, grătarul. Dacă nu-l aveţi de la ieşirile trecute, îl puteţi cumpăra cu preţuri cuprinse între 20 şi 1.000 de lei.
O pungă cu cărbuni de 2,5 kilograme costă 7 lei, iar pentru aprinzătorul lichid trebuie să scoateţi din buzunar încă 10 lei. 
Inspectorii Gărzii de Mediu Constanţa recomandă celor care merg la pădure  de 1 Mai să strângă gunoaiele de pe spaţiul verde pentru că, în caz contrar, riscă amenzi usturătoare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite