Constanţa: Vor punctele „câinilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Farul Constanţa speră să profite de lipsa lui Lobonţ din poarta dinamoviştilor să să facă cel puţin un egal cu echipa lui Mircea Rednic.

În acest retur, rechinii s-au transformat încet-încet în peştişori de apă dulce care nu mai sperie pe nimeni. Exceptând egalul din Ghencea, când s-au întors acasă cu un punct preţios, constănţenii au luat bătaie de la toată lumea, inclusiv de la contracandidate la lupta pentru retregradare, cum ar fi Politehnica Iaşi, Gloria Bistriţa sau Otelul Galaţi. Nici chiar cutremurul înregistrat la echipă acum trei etape, când fostul antrenor Ion Marin a lăsat echipa în sarcina lui Cristian Cămui şi Lucian Marinoff,  nu a schimbat nimic în jocul lui George Curcă şi compania. În continuare Farul are doar 23 de puncte acumulate în acest campionat, ba mai mult, după ultima etapă, echipa a coborât pe poziţia 16, după ce a fost depăşită în clasament de Gaz Metan Mediaş.

Joacă cu primele blocate

Jocul extrem de slab al marinarilor din ultimele etape l-a nemulţumit vizibil şi pe patronul Gheorghe Bosînceanu care a decis să taie în carne vie. Astfel, întreaga echipă are primele blocate şi vor fi necesare cel puţin 2-3 victorii pentru ca situaţia să revină la normalitate. „Aşa cum am mai zis-o, în situaţia în care ne aflăm acum nici eu şi nici ceilalţi băieţi nu ne mai gândim la bani. Ne gândim doar cum să salvăm echipa de la retrogradare. Conducerea a dat dovadă de bună credinţă şi ne-a plătit primele, ba chiar ni le-a dublat, însă noi am fost cei care am dat cu piciorul în ea”, ne-a explicat portarul şi totodată căpitanul marinarilor.

Soluţii pentru menţinerea în Liga 1

Conducerea marinarilor pune răul în faţă şi a găsit deja şi soluţiile pentru ca echipa să rămână în Liga 1, chiar şi fără rezultate notabile. Astfel, dacă Farul va ajunge în situaţia ingrată de a retrograda în liga a doua, soluţia de a rămâne şi în anul 2009-2010 pe prima scenă fotbalistică. „Aşteptăm întâi să vedem ce se va întâmpla cu FC Argeş după ultimele acuze apărute în presă, dacă vă fi penalizată sau nu. De asemenea, o altă variantă pentru noi este şi o eventuală fuziune cu Delta Tulcea. Noi sperăm însă să ne salvăm de la retrogradare prin jocul băieţilor“, consideră consilierul sportiv Cristian Cămui.


29 este diferenţa de puncte dintre Dinamo şi Farul Constanţa, campionii având în prezent o zestre de 52 de puncte


Suporterii continuă să vină în număr mic la jocurile Farului

Cristian Cămui, consilier sportiv FC Farul: „Sperăm că disensiunile dintre cele două galerii să aducă cât mai mulţi suporteri farişti în tribunele stadionului”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite