Constanta: Va fi inaugurată o nouă maternitate privată în Dobrogea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă medici vor lucra în spitalul privat, iar o naştere naturală va costa 4.500 de lei şi 5.000 de lei, cea subacvatică.

Spitalul „Euromaterna“ va fi deschis, de la sfârşitul acestei săptămâni şi este situat pe strada Ştefăniţă Vodă la numărul 32 din municipiul Constanţa.

În noua unitate medicală s-au investit aproximativ 7 milioane de euro pentru sediu şi aparatură modernă. Construcţia are o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi, iar serviciile medicale vor fi oferite în patru săli de naşteri şi două săli de operaţii.

Fertilizare in vitro

Pacientele vor fi găzduite în 20 de rezerve dotate cu grup sanitar propriu, patul bebeluşului şi fotoliu-pat pentru însoţitor. La centrul medical se va putea realiza şi fertilizare în vitro, tehnici de reproducere asistată, recoltarea de celule stem şi naşteri sub apă.

Pentru cei pe care îşi vor permite, preţul unei naşteri naturale este de 4.500 lei, cost care include anestezia epidurală, recoltarea de celule stem, 3 zile spitalizare, hăinuţe pentru nou-născut, halate speciale şi prosoape pentru mamă. Costul naşterii prin cezariană sau subacvatice este de 5.000 lei.

Alegerea medicului

Echipa de medici este formată din dr.Ion Marius Ruşa, dr. Florian Danteş, dr. Dan Mugurel Raica, dr. Ion Sebastian Luţescu şi dr. Ioana Luţescu, specialist în fertilizare in vitro, toţi medici primari obstetrică –ginecologie.

Medicii anestezişti sunt dr. Asan Rucni şi dr.Mihaela Coşofreţ, iar dr. Lenuţa Malcea este medic primar pediatru şi specialist neonatolog.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite