Constanţa: Se deschide Târgul pentru Nunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la ora 12,00, a fost inaugurat Târgul pentru Nunţi. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa

Evenimentul a ajuns la ediţia a V-a şi se desfăşoară la restautantul Perla din staţiunea Mamaia. Până pe data de 29 martie, cei aflaţi în pragul căsătoriei pot primi ofertele a 47 de firme specializate care au venit să-şi prezinte marfa din toate judeţele ţării. Târgul este desfăşurat pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi şi a fost organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa. „Cele mai multe şi importante firme sunt din Constanţa şi Bucureşti, însă avem societăţi din Braşov, Craiova, Roman, Tulcea, Brăila, Ilfov, Giurgiu, Iaşi şi alte oraşe“, declară Mihai Daraban, preşedintele CCCINA.

I-aţi mireasă rochie bună

Pe lângă rochiile de mireasă şi costumele pentru miri scoase la vânzare, vizitatorii vor primi oferte şi din partea firmelor specializate în organizarea unor astfel de evenimente. De asemenea, cei interesaţi vor putea să aleagă între o serie de servicii cum ar fi realizarea de inivitaţii, sisteme audio-video, focuri de artificii sau catering.

Preţurile sunt pe măsura unui buzunar de criză, diversitatea şi calitatea produselor fiind pe toate gusturile şi posibilităţile materiale. Există şi firme care organizează nunţi cu plata serviciilor, şi chiar a rochii de mireasă, în rate. „Cea mai scumpă rochie pe care o avem este de 34 de milioane de lei vechi, iar cea mai ieftină costă 14 milioane de lei vechi“, spune un reprezentant al firmei Evergreen. Pentru amenajarea spaţiului de petrecere se pot scoate din buzunar de la 1.000, până la 15.000 de euro.

Tot tacâmul

„Vorbim de o adevărată industrie atunci când vine vorba de organizarea şi tot ceea ce implică o nuntă. Cine vine la acest târg poate pleca cu o nuntă organizată şi pusă la punct în cele mai mici detalii“, explică Mihai Daraban.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite