Constanta: 15 bișnițari au fost verificați de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intrarea în stadion se va face începând cu ora 19.30. Traficul rutier în zonă va fi restricționat încă de la ora 16.00.

  Suporterii care nu au apucat să își cumpere bilet de la punctele de vânzare situate la porțile stadionului mai au la dispoziție o singură variantă: bișnițarii. Prețurile solicitate de aceștia pentru un tichet de acces la meciul din această seară variază în funcție de tribună și de raportul cerere-ofertă.

200 de lei au ajuns biletele la tribună

La această oră un tichet pentru tribunele aflate în spatele celor două porți costă între 50 și 60 de lei, adică de patru ori  mai mult decât au fost ele vândute inițial. La tribune biletele au ajuns deja și 200 de lei, deși FRF le-a scos la vânzare cu 50 de lei. În funcție de cererea existentă, cu câteva minute înainte de începerea meciului suporterii ar putea avea șanse să le cumpere și la prețul lor real. Bișnițarii se tem să nu rămână cu biletele nevândute, așa cum s-a întâmplat la meciul cu Franța.
În ultimele zile cei care fac trafic cu bilete au fost verificați în nenumărate rânduri, oamenii legii ridicând zeci de bilete. Pentru a nu le fi stricată afacerea, bișnițarii au făcut front comun cu cârciumarii din zonă care îi redirecționează spre ei pe suporterii dornici de bilete cu prețuri mărite.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite