Constanţa: O basculantă a ucis patru oameni la Saligny - Galerie foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un camion s-a răsturnat peste un microbuz cu pasageri,  acesta din urmă făcându-se bucăţele.

Un grav accident de circulaţie soldat cu victime s-a petrecut în această seară în localitatea Saligny.  O basculantă încărcată cu nisip s-a răsturnat peste un microbuz de transport călători. Conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Paula Anghel, până la momentul actual au fost scoase de sub fiarele contorsionate ale maşinii, patru morţi, însă până când nu va fi ridicată basculanta nu se ştie câte persoane au mai decedat între timp.

Poliţia şi Ambulanţa se află la faţa locului

La locul accidentului se află un echipaj de la SMURD, trei echipaje de la Serviciul de Descarcerare al Detaşamentului Cernavodă şi o autospecială de stins incendii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pentru a preveni producerea unei explozii, în condiţiile în care există încă scurgeri de combustibil. Basculanta a suferit o explozie pe partea stângă. Pentru preluarea victimelor, la faţa locului s-au deplasat şi şase maşini ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi mai multe echipaje de Poliţie din Cernavodă, Medgidia şi Constanţa.

Basculanta a zdrobit microbuzul

Colosul se deplasa de la Cernavodă spre Medgidia, pe DN 22C, iar când a ajuns la kilometrul 7, pneul din faţă a explodat, şoferul pierzând controlul maşinii şi lovind uşor o Dacia Logan ce venea din sens opus. Pentru a evita coliziunea, a efectuat o manevră care l-a costat, camionul răsturnându-se peste microbuzul care se deplasa în spatele autoturismului Daciei Logan.Pentru că impactul a fost foarte puternic, microbuzul a fost făcut ţăndări.

Deocamdată nu se ştie exact câţi morţi mai sunt sau câţi pasageri se aflau în microbuz.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite