Constanta: Un autoturism furat din Italia a fost găsit pe o stradă din Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina în valoare de 25.000 de euro figura din anul 2007 ca furată în baza Interpol , iar şoferul a susţinut că a cumpărat-o din Deva.

Poliţiştii de frontieră constănţeni au depistat autoturismul marca Mitsubishi Pajero în timpul unui control prin municipiul Mangalia.

Maşina figura ca fiind înmatriculată în Bucureşti, dar în urma verificării bazei de date a Interpol s-a confirmat că figura ca fiind furată de doi ani din Italia. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa, comisar şef Adrian Burcea a afirmat, miercuri, că „ persoana aflată la volan, Costel S. din Mangalia a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cunoscut din Deva, în schimbul a 15.000 euro“.

Până la finalizarea cercetărilor, autoturismul a cărei valoare reală ajunge la 25.000 de euro a fost dus la sediul Poliţiei de Frontieră din Mangalia. Pe numele proprietarului a fost întocmit dosar penal pentru complicitate la furt şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice neînmatriculat şi cu număr fals.

De la începutul anului,  poliţiştii de frontieră constănţeni au depistat 11 autoturisme furate din ţări dezvoltate ale Uniunii Europene.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite