Băhăian a luat 26 de ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Constanţa a dat ieri o primă sentinţă în cazul lui Sergiu Băhăian şi al complicilor săi: inculpaţii au primit pedepse grele pentru instigare la omor, omor deosebit de grav, dar şi fraude.

Sergiu Băhăian a primit 26 de ani de închisoare. El este acuzat că le-a cerut locotenenţilor Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş să-i ucidă cu sânge-rece pe Emilian Leonte, Ionel Ulezu, Petrică Captalan şi pe Lucian Cernat. Victimele fuseseră folosite ca administratori ai unor firme- fantomă prin intermediul cărora au fost comise fraude de milioane de euro.

Valentin Şlepac a fost condamnat la închisoare pe viaţă, iar Adrian Grigoraş - la 25 de ani de închisoare. Pedepse grele au primit şi complicii lor. În plus, instanţa a mai acordat şi despăgubiri morale şi materiale familiilor victimelor. Pedepsele nu sunt definitive. Sentinţa poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Crimele au fost comise în perioada 2006 -2008. Primul a fost ucis Lucian Cernat, sedat şi aruncat de pe podul din Cernavodă. Leonte a fost lovit cu ciocanul în cap şi aruncat în Canalul Dunăre - Marea Neagră, iar Ulezu şi Captalan au fost bătuţi şi îngropaţi de vii, sub o placă de beton. 

Vezi dezvăluirile ziarului Adevărul despre cazul Băhăian:

Mărturisirile lui Bojin, martorul crimelor din clanul Băhăian: „Mi-a spus că îi ţinea piciorul pe piept să se înece în sânge şi să moară mai repede“

Reţeta Băhăian: formezi escroci, apoi îi ucizi

Moartea, banii şi evaziunea, reţeta clanului Băhăian

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite