Constanta: Turiştii care vin din luna iunie la mare vor plăti taxa de acces în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banii vor fi încasați pentru fiecare intrare și vor fi plătiți de șoferii care au număr de înmatriculare din afara județului.

După primul weekend din luna iunie, mai exact de pe 8 iunie, turiștii care ajung cu mașinile în stațiunea Mamaia vor trebui să plătească taxa de barieră. 

3 lei, accesul în staţiune

Autoritățile locale constănțene au anunțat că tarifele sunt identice cu cele de anul trecut. Fiecare intrare va costa 3 lei, pentru un abonament de 24 de ore se vor plăti 4 lei, unul pentru şapte zile va fi 25 de lei, iar pentru întreg sezonul estival abonamentul costă 250 de lei. Abonamentele vor putea fi achiziţionate de la dispeceratele staţiilor de taxare aflate la intrarea în staţiune.

Taxa de barieră va fi plătită de persoanele care provin din afara judeţului Constanţa, iar cei care au maşini achiziţionate în leasing își vor putea lua permis de liberă trecere. Agenţii economici cu puncte de lucru în staţiunea Mamaia vor primi legitimaţii de acces gratuite.

Taxa în staţiunea Mamaia a fost introdusă pentru prima dată în 2003.Ulterior, ea a fost atacată în instanță de Prefectura Constanța, dar după un proces de doi ani, a fost reintrodusă.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite