Constanţa: Suspecţii în cazul Bamburic, eliberaţi în lipsă de probe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele trei persoane nu au voie să părăsească țara.


În urmă cu aproape o săptămână, magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa au dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a obligării de a nu părăsi ţara pentru cei trei suspecţi din dosarul „Bamburic”: Daniel Lili Dediu, Dănuţ Marcel Mustaţă şi Grigore Dănilă. Ieri, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Constanţa, judecător Zoiţa Frangu, a pus la dispoziţia presei motivele care au stat la baza deciziei.

Curtea de Apel Constanţa a apreciat că „Suspiciunea comiterii infracţiunilor pentru care s-a început urmărirea penală ar fi putut iniţial justifica arestarea inculpaţilor, dar nu poate constitui un motiv relevant şi suficient pentru a  fi menţinută privarea de libertate“.

După analizarea tuturor probelor, instanţa a decis că nu există indicii clare cu privire la implicarea lor în tentativa de asasinat asupra omului de afaceri Liviu Dorin Bamburic. Omul de afaceri constănțean a fost împușcat în scara unui bloc în seara de 16 - 17 ianuarie 2008. În corpul lui s-au găsit șapte gloanțe.

Mai multe amănunte citiți în Adevărul de Seară de mâine

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite