Constanta: Străzi cu sens unic, în Medgidia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noile reguli de circulație intră, de luni, în vigoare pentru fluidizarea traficului rutier

Autoritățile locale din Medgidia vor introduce, de la începutul săptămânii viitoare, sensuri unice pe mai multe străzi din municipiu pentru fluidizarea traficului rutier. În aceste zile s-au montat noile indicatoare, iar de luni, pe mai multe artere de circulație se va circula într-o singură direcție, iar alte străzi vor avea două sensuri.

Odată cu schimbarea sensurilor de circulaţie, se vor modifica şi locația unor staţii de transport în comun. Astfel, staţiile Parc Poştă şi  Decebal-Piaţetă, pentru liniile de maxi –taxi 1, 2, 3, 5 se mută pe str. Republicii (în dreptul farmaciei Rogalenus). 



Modificări locale

Măsura a fost adoptată în luna februarie de consilierii locali din Medgidia pentru asigurarea unei circulaţii rutiere şi pietonale fluente.

Sensurile unice se vor realiza pe porțiuni de pe străzile Decebal, Republicii, Călugăreni, Ovidiu, Tineretului, Rahovei, Lt. Oprea Haraciu, Poporului, Tudor Vladimirescu, Pieței, Halei, Avram Iancu, Griviței, Silozului, Industriei. Pe străzile Romana și Radu Negru se va circula în ambele sensuri.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite