Constanţa: Staţiunea tineretului a devenit una a fiţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mini-vacanţa de 1 Mai, Costineştiul a rămas pustiu.

Turiştii care au venit în Costineşti s-au arătat dezamăgiţi de felul în care arată staţiunea şi au fost speriaţi de preţurile mari.


Distracţiile pe litoral s-au ţinut lanţ weekend-ul trecut, însă cea mai mare dezamăgire în materie de staţiuni în perioada 1 - 3 Mai a fost Costineşti.

Ploieştenii sunt decepţionaţi


Dacă odinioară staţiunea era plină de tineri veniţi să-şi petreacă timpul liber cu bani puţini, anul acesta Costineştiul a arătat din nou că valul schimbării este departe. „Olimp, Venus nici nu se mai pun. Acolo oricum nu prea se duce lumea. Ne aşteptam ca în Costineşti să vedem schimbări faţă de anul trecut, însă suntem dezamăgiţi“, a afirmat Sebastian Munteanu, un turist venit din Ploieşti.

„Uimiţi de scorurile mari“

Odinioară, staţiunea în care tinerii se distrau cel mai bine şi pe bani puţini, Costineştiul de astăzi tinde spre o staţiune de fiţe cu preţuri nejustificat de mari în raport cu aspectul şi calitatea serviciilor. „Am rămas uimiţi de scorurile pe care le-am găsit aici. Dacă vom veni la vară pe litoral, cu siguranţă nu vom mai alege această staţiune“, a declarat un alt turist venit din Iaşi. În ziua de 1 Mai, numărul persoanelor care au aglomerat aleile înguste din Costineşti a fost foarte mare, însă a doua zi staţiunea aproape că s-a golit.

Mamaia a fost pe locul 1

Pe 3 Mai deja proprietarii teraselor trăgeau obloanele, iar negustorii de suveniruri îşi strângeau tarabele. „A fost vânzare, dar nu ca în alţi ani. Se putea şi mai bine“, spune vânzătorul din spatele unui stand cu îmbrăcăminte. Discotecile au fost pline şi asta datorită numeroaselor concerte susţinute de artişti autohtoni şi internaţionali. De asemenea, la terase lumea s-a înghesuit doar în prima zi a mini-vacanţei,
însă apoi profiturile au scăzut simţitor. 
Anul acesta, Mamaia s-a situat pe primul loc la capitolul distracţii şi evenimente organizate pentru turiştii veniţi pe litoral. Neptun a fost pe locul doi, oamenii fiind de părere că această staţiune îşi recapătă încet, dar sigur, renumele de altă dată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite